betonne-jeugd-zwart

vorming en expertise

Betonne Jeugd heeft door de jaren heen heel wat expertise opgebouwd. Wil je een vorming op maat door een van onze medewerkers of ervaringsdeskundigen, contacteer ons dan en we bekijken samen wat jullie willen en wij kunnen

Mogelijke thema's

Wat betekent het om op te groeien in armoede? Maatschappelijke drempels bij jongeren en jongvolwassenen Jeugdwerk en armoede Participatie van jongeren Dak- en thuisloosheid bij jongvolwassenen  … andere opties zijn mogelijk, we komen er samen wel uit!

Voorbeelden

Je kan input van een ervaringsdeskundige of professional vragen bij het opstarten van projecten. Vorming aan klassen over hoe het is om op te groeien in armoede.Vormingen aan organisaties over inclusief werken met mensen in armoede. Deelname aan debatten, denktanks, focusgroepen, … als expert in dak- en thuisloosheid en jongeren, participatie van jongeren.

Onze visie is dat jongeren zelf beter weten en ervaren wat de oplossing is. Indien mogelijk nemen wij daarom een van onze jongeren mee bij het geven van vormingen en deelname aan debatten.

doe een gift

Betonne Jeugd is een jongerenwerking die zich vooral richt op jongeren in armoede van 0 tot 30 jaar.

onderzoek, jongeren het woord geven en participatie

Jongeren een stem geven is waar Betonne Jeugd voor staat. We werken daarom graag mee aan wetenschappelijk onderzoek om deze stem luid en duidelijk te laten klinken en dat meebouwt aan een evenwaardige samenleving.
Wil je onze jongeren bevragen, interviewen, een focusgroep organiseren, …? 

Stuur ons gerust een mail!