betonne-jeugd-zwart

doe een gift

Betonne Jeugd krijgt steun van de stad Antwerpen, het district en vanuit Vlaanderen.

Deze middelen worden benut om de professionalisering van Betonne Jeugd te verzekeren: ze geven ons de ruimte om ons team, activiteiten en projecten te bekostigen.

Daarnaast kiezen wij ervoor om elke week minstens 3 warme maaltijden aan te bieden aan onze bezoekers. Soms voor €1 – maar vaak gratis – voorzien wij jaarlijks meer dan 3.000 porties voor onze kinderen. Een gezonde evenwichtige maaltijd kost echter veel meer.

Geen enkele subsidieverstrekker voorziet in zijn aanvraag ruimte om maaltijden te bekostigen. Betonne Jeugd draagt de kost van deze maaltijden volledig zelf.

>> Je kan ons steunen door een vrije gift te storten op ons rekeningnummer BE90 6528 3998 5932 met de mededeling: Betonne Jeugd vrije gift, en eventueel vermelding van je naam of bedrijfsnaam. Een gift met fiscaal attest kan via het Netwerk Tegen Armoede op  BE86 8939 4407 0450 met vermelding van: ‘projectnummer 103 – Betonne Jeugd’. Je ontvangt een fiscaal attest als je op jaarbasis 40€ of meer schenkt.

Elke vrije gift, klein of groot, gaat integraal naar betere en gezondere maaltijden!

>>> Wil je graag een groter bedrag schenken? Of heb je een voorstel om samen te werken? … Neem met ons contact op en dan spreken we graag verder af.

Babbeltje doen?

Betonne Jeugd is één grote familie voor en door jongeren. Bij ons wordt er gelachen, geroepen, georganiseerd, in vraag gesteld, ambras gemaakt en bijgelegd.

Ons team wordt soms/vaak uitgebreid door extra teamleden, stagiaires, vrijwilligers en sympathieke voorbijgangers! Maak je graag deel uit van de Betonne Jeugdfamilie?

Vraag hier jouw stage aan!

Betonne Jeugd

Openingsuren